Biscuiți Cu Zară Fără Gluten
Biscuiții cu lapte fără Gluten ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, făină de sorg, gumă de guar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Fără Lapte Fără Gluten, Biscuiți Cu Zară Featherlight (Fără Gluten), și salvie fără gluten, gruyere + biscuiți cu lapte de cârnați + sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Folosind o perie de patiserie, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci cu jumătate din untul topit. Puneți tigaia și restul de unt topit deoparte.
Așezați amidonul de porumb, făina de tapioca, făina de sorg, praful de copt, guma de guar și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina și rupe orice bulgări. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul rece și scurtarea legumelor în ingredientele uscate până când sunt bucăți de mărime de mazăre.
Adăugați zeama și amestecați cu o spatulă de cauciuc doar până când aluatul formează o bilă.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru prăfuită cu făină de tapioca și frământați până se omogenizează, aproximativ 3 până la 4 ture (nu suprasolicitați aluatul). Bateți aluatul într-un disc gros de 1 inch cu diametrul de aproximativ 6 inci.Folosind un tăietor rotund de 2 inci înmuiat în făină de tapioca pentru a preveni lipirea, tăiați cât mai mulți biscuiți. Formați resturile într-un alt disc gros de 1 inch și continuați să tăiați biscuiții până când aveți 8 în total. Aruncați resturile rămase. Aranjați biscuiții într-un cerc în tigaia pregătită la aproximativ 1/4 inch distanță (centrul tigaiei va fi gol).
Ungeți blaturile biscuiților cu tot untul topit rămas.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor în tigaia de pe un suport de sârmă.
Se servește cald cu unt, sirop de agave sau conserve.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.