Biscuiți Cu Zahăr Vegan
Cookie-urile de zahăr Vegan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână margarină vegană, lapte de soia vanilat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Vegan, Biscuiți Cu Zahăr Vegan, și Biscuiți Cu Zahăr Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr pudră, margarina, 1/4 cană de lapte de soia, 1 linguriță de vanilie și extract de migdale cu mixer electric la viteză medie pentru a combina. Se amestecă făina, amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Încălziți cuptorul la 375 F. Ungeți ușor foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare aluat cu o grosime de jumătate până la 1/4 inci pe o suprafață cu făină generoasă.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri de 2 până la 2 1/2 inch. Pe foaia de cookie-uri, așezați decupaje la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
În bolul mare de amestecare, bateți ingredientele de glazură cu furculița sau bateți până se omogenizează. Dacă glazura este prea groasă, bateți în 1 linguriță suplimentară de lapte de soia. Frost cookie-uri.
Presărați cu zahăr colorat, dacă doriți.