Biscuiți Cu Zahăr Dublu
Cookie-urile cu zahăr dublu sunt a vegetarian desert. Această rețetă face 120 de porții cu 89 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, unt, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Zahăr Dublu, Fursecuri Cu Zahăr Cu Inimă Dublă, și Prăjituri de Anul Nou cu ciocolată dublă Gracie, cu conținut scăzut de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, zahărul pudră și untul cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ulei, vanilie și ouă până se omogenizează bine.
La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu, cremă de tartru și sare până se formează un aluat. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru o manipulare mai ușoară.
Încălziți cuptorul la 191°.formați aluatul în bile de 1 inch; așezați la 2 inci unul de celălalt pe foi de biscuiți uns. Aplatizați fiecare cu fundul de sticlă înmuiat în zahăr colorat.
Coaceți 5 până la 8 minute sau până când se fixează, dar nu se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie.