Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt

Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt
Cookie-urile de zahăr cu unt sunt un vegetarian desert. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 7 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-urile de zahăr tăiate cu unt Kittencal cu glazură care se întărește, Unt Penuche (Zahăr Brun) Fudge, și Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună untul, zahărul și sarea într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 6 cu un handheld. Bateți în ou și vanilie. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într-un disc, apoi înfășurați în hârtie de ceară. Puneți fiecare disc într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli în bile, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
În timp ce cuptorul se încălzește, lucrați cu 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rulați 1 lingură de aluat într-o bilă, apoi rulați în zahăr grosier într-un castron puțin adânc pentru a acoperi complet. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se rostogoli ușor în bile, se răcește rapid în congelator sau se răcește în frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită. Cu fundul plat al unui pahar, aplatizați bilele în runde de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când fundul este auriu, în total 12 până la 15 minute. Se răcește pe foi 2 minute, apoi se transferă cu o spatulă metalică în rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas pe foile de copt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Zaharurile de șlefuire grosieră vin în multe culori diferite și sunt disponibile la magazinele de alimente specializate și la distribuitorul de prăjituri și coacere din New York. Utilizați o singură culoare sau amestecați mai multe culori. Cel mai important lucru este să te distrezi.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista