Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie

Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie
Cookie-urile cu zahăr de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de praf de copt, făină, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri cu zahăr de lămâie cu glazură de unt de lămâie, Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi), și Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până când sunt netede și ușoare. Bateți ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie, laptele și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați aluatul, câte o porție, la aproximativ 3/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați cu un tăietor rotund de 3 sau 4 inci și așezați fursecurile ușor depărtate pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până când marginile sunt aurii, 10 până la 14 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Glazură de zahăr pudră. Controlul consistenței glazurii este simplu. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă; dacă este prea subțire, adăugați treptat mai mult zahăr pudră. Pentru a nuanța, adăugați colorant alimentar câteva picături la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazurăGlazură
ApăApă
8
Pentru răspândire: într-un castron, amestecați 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți glazura pe fursecuri reci cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Lăsați să stea până când glazura este fermă, aproximativ 1 1/2 ore. Face aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
11
Pentru conducte: într-un castron, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și 1 1/2 linguri de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Puneți o lingură într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/8 inch sau o pungă de plastic grea de 1 litru cu fermoar. Sigilați punga de plastic și strângeți glazura într-un colț; tăiați o deschidere minusculă la colțul pungii pentru a stoarce glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
12
Lăsați fursecurile să stea până când glazura este fermă, aproximativ 5 minute. Face aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista