Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie

Cookie-urile cu zahăr de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de praf de copt, făină, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri cu zahăr de lămâie cu glazură de unt de lămâie, Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi), și Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până când sunt netede și ușoare. Bateți ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie, laptele și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul, câte o porție, la aproximativ 3/8 inch grosime.
Tăiați cu un tăietor rotund de 3 sau 4 inci și așezați fursecurile ușor depărtate pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până când marginile sunt aurii, 10 până la 14 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Glazură de zahăr pudră. Controlul consistenței glazurii este simplu. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă; dacă este prea subțire, adăugați treptat mai mult zahăr pudră. Pentru a nuanța, adăugați colorant alimentar câteva picături la un moment dat.
Pentru răspândire: într-un castron, amestecați 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință.
Întindeți glazura pe fursecuri reci cu o spatulă metalică.
Lăsați să stea până când glazura este fermă, aproximativ 1 1/2 ore. Face aproximativ 1 cană.
Pentru conducte: într-un castron, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și 1 1/2 linguri de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Puneți o lingură într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/8 inch sau o pungă de plastic grea de 1 litru cu fermoar. Sigilați punga de plastic și strângeți glazura într-un colț; tăiați o deschidere minusculă la colțul pungii pentru a stoarce glazura.
Lăsați fursecurile să stea până când glazura este fermă, aproximativ 5 minute. Face aproximativ 3/4 cană.