Cookie-urile cu zahăr de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de praf de copt, făină, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri cu zahăr de lămâie cu glazură de unt de lămâie, Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi), și Biscuiți Cu Zahăr Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până când sunt netede și ușoare. Bateți ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie, laptele și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Rulați aluatul, câte o porție, la aproximativ 3/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Tăiați cu un tăietor rotund de 3 sau 4 inci și așezați fursecurile ușor depărtate pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până când marginile sunt aurii, 10 până la 14 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Glazură de zahăr pudră. Controlul consistenței glazurii este simplu. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă; dacă este prea subțire, adăugați treptat mai mult zahăr pudră. Pentru a nuanța, adăugați colorant alimentar câteva picături la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Culoarea Alimentelor
Glazură
Apă
8
Pentru răspândire: într-un castron, amestecați 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți glazura pe fursecuri reci cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Lăsați să stea până când glazura este fermă, aproximativ 1 1/2 ore. Face aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
11
Pentru conducte: într-un castron, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și 1 1/2 linguri de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Puneți o lingură într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/8 inch sau o pungă de plastic grea de 1 litru cu fermoar. Sigilați punga de plastic și strângeți glazura într-un colț; tăiați o deschidere minusculă la colțul pungii pentru a stoarce glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Glazură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Sac De Patiserie
Bol
12
Lăsați fursecurile să stea până când glazura este fermă, aproximativ 5 minute. Face aproximativ 3/4 cană.