Biscuiți Cu Zahăr Condimentat Chai

Chai condimentat cookie-uri de zahăr ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 36. Acest desert are 120 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 714 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ghimbir măcinat, zahăr, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Prăjituri Cu Zahăr De Panificație Condimentate Chai, Latte De Cafea Chai Cu Gheață Condimentată Fără Zahăr, și Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mediu combinați zahărul, scorțișoara, ghimbirul, cardamomul, ienibaharul și piperul negru.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de zahăr-condimente, lăsați-o deoparte pentru a rezerva pentru rularea fursecurilor.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron mare cu un mixer electric, bateți amestecul de unt și zahăr-condimente până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Bateți în ou și extract de vanilie, Combinați până se încorporează complet.
Se amestecă încet ingredientele uscate amestecând până se combină.
Folosind o lingură mică (2 lingurițe) rulați aluatul în bile și apoi în amestecul rezervat de zahăr-condimente.
Așezați bile de aluat pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1 1/2 inci distanță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute.
Lăsați să stea pe foaia de copt cu două minute înainte de a o scoate pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Fursecuri cu zahăr în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.