Biscuiți Cu Zahăr Brun
Biscuiții cu zahăr brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 215 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați făină, cremă de tartru, scurtarea untului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Bacon Cu Zahăr Brun, Fulgi De Ovăz Chewy Nucă De Cocos Cookie-Uri De Zahăr Brun {Biscuiți Anzac}, și Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau folosiți hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt, sarea și crema de tartru.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se amestecă în lapte și vanilie. Frământați scurt pe o suprafață înmuiată.
Rulați într-un dreptunghi mare, gros de 1/2 inch.
Întindeți untul înmuiat pe suprafața aluatului.
Se amestecă împreună zahărul brun și scorțișoara; presărați uniform peste unt.
Rotiți bine și tăiați în 12 felii egale.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.