Biscuiți Cu Zahăr

Biscuiți Cu Zahăr
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu zahăr ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr, și Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr-Cookie-Uri De Zahăr Amish.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer stand sau 6 minute cu un handheld. Bateți în ou și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Formați aluatul în 2 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 6 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rulați 1 disc de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) într-o rundă de 8 1/2 inch (grosime de 1/4 inch) pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor bine făinat. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, reînfășurați în plastic și răciți până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați cât mai multe fursecuri din aluat cu tăietori și transferați-le pe 2 foi mari de copt uns, aranjând fursecurile la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute, apoi transferați-le în rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, adunați resturi și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se rerola, 10 până la 15 minute. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul și resturile rămase (resturi de reroll o singură dată) și coaceți pe foi de copt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Dacă folosiți glazură și colorați-o, transferați 1/4 cană glazură într-un castron mic pentru fiecare culoare și nuanțați cu colorant alimentar. Puneți fiecare glazură de culoare într-o pungă sigilabilă, apăsând excesul de aer și decupați o deschidere de 1/8 inch în 1 colț inferior al sacului. Răsucirea sac ferm chiar deasupra glazură, decorativ țeavă glazură pe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Lăsați glazura să se usuce complet (aproximativ 1 oră) înainte de a păstra cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
1
* Aluatul poate fi răcit până la 3 zile.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista