Biscuiți Cu Zahăr
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu zahăr ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr, și Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr-Cookie-Uri De Zahăr Amish.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer stand sau 6 minute cu un handheld. Bateți în ou și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Formați aluatul în 2 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 6 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rulați 1 disc de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) într-o rundă de 8 1/2 inch (grosime de 1/4 inch) pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor bine făinat. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, reînfășurați în plastic și răciți până când este ferm.)
Tăiați cât mai multe fursecuri din aluat cu tăietori și transferați-le pe 2 foi mari de copt uns, aranjând fursecurile la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute, apoi transferați-le în rafturi pentru a se răci complet.
Între timp, adunați resturi și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se rerola, 10 până la 15 minute. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul și resturile rămase (resturi de reroll o singură dată) și coaceți pe foi de copt răcite.
Dacă folosiți glazură și colorați-o, transferați 1/4 cană glazură într-un castron mic pentru fiecare culoare și nuanțați cu colorant alimentar. Puneți fiecare glazură de culoare într-o pungă sigilabilă, apăsând excesul de aer și decupați o deschidere de 1/8 inch în 1 colț inferior al sacului. Răsucirea sac ferm chiar deasupra glazură, decorativ țeavă glazură pe cookie-uri.
Lăsați glazura să se usuce complet (aproximativ 1 oră) înainte de a păstra cookie-urile.
* Aluatul poate fi răcit până la 3 zile.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.