Biscuiți cu unt de arahide și jeleu
Cookie-urile cu unt de arahide și jeleu sunt un lactate gratuit rețetă cu 24 de porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, sare, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți cu unt de arahide și jeleu, Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu, și Biscuiți cu unt de arahide și jeleu.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente la viteza medie a unui mixer până când sunt bine amestecate.
Adăugați oul; bate bine. Bate în vanilie. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare), amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate bine. Acoperiți; congelați 30 de minute sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Formați aluatul în 24 de bile; se rulează în zahăr granulat.
Așezați 1 inch pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie, lăsând o indentare. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de jeleu în centrul fiecărui cookie.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 2 minute pe tigăi.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.