Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Ciocolată

Unt de arahide-ciocolata cookie-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Chipsuri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Bateți untul și zaharurile cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Adăugați unt de arahide; bate până se omogenizează. Împărțiți amestecul de unt uniform între 2 boluri.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Puneți jumătate din amestecul de făină în 1 castron de amestec de unt; se amestecă până se omogenizează bine.
Se amestecă cacao în amestecul de făină rămas; se adaugă în vasul rămas de amestec de unt, amestecând până se omogenizează bine. Acoperiți ambele boluri de aluat și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Rulați aluatul de unt de arahide în bile de 76 (1/2 inch).
Rulați aluatul de ciocolată în bile de 76 (1/2 inch). Rulați ușor împreună 1 bilă de aluat de ciocolată și 1 bilă de aluat de unt de arahide.
Așezați bilele la o distanță de 2 inci pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Aplatizați fursecurile cu fundul unui pahar.
Coaceți la 375 timp de 8 minute. Se răcește 1 până la 2 minute pe tigăi.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.