Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu unt de arahide cu ciocolată. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, unt de arahide gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Chipsuri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul de arahide, uleiul și zaharurile până se omogenizează. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt de arahide doar până se omogenizează (aluatul va fi lipicios). Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Picătură de lingurițe rotunjite 2 în. în afară pe foi de copt negreșite. Aplatizați ușor cu un pahar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până când se fixează și blaturile sunt crăpate. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista