Biscuiți Cu Unt Brun Sărat

Biscuiți Cu Unt Brun Sărat
Biscuiții cu unt brun sărat sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 133 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, albușuri de ou pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week}, Biscuiți Cu Unt Brun Sărat Cu Malț, și Biscuiți Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri la foc mediu-mic, apoi gătiți la foc mic, învârtind tigaia ocazional, până când untul are o aromă de nucă și are o culoare maro bogată, iar fundul tigaiei este pătat cu bucăți rumenite de solide din lapte, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron, inclusiv solidele de lapte rumenite pe fund și răciți până aproape ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună făina și amidonul de porumb într-un castron. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt palide și pufoase, apoi bateți în ou, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Formați aluatul în 2 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 6 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până când sunt mai ferme, dar nu dure, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F cu suportul în poziție de mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Întindeți 1 disc de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) între 2 foi mari de hârtie de ceară de 1/8 inch grosime (atunci când inelele sucitorului sunt cu adevărat utile). Congelați sau răciți aluatul pe o foaie de copt sau o tavă până când este ferm, 5 până la 15 minute, apoi tăiați cât mai multe fursecuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Transferați cookie-urile pe foaia de copt căptușită, aranjând cookie-urile la o distanță de aproximativ 1 inch. Dacă cookie-urile devin prea calde pentru a fi transferate, înghețați sau răciți până când sunt ferme (Vezi notele bucătarilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când marginile sunt aurii, 8 până la 10 minute, apoi transferați-le în rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp, adunați resturi de aluat și repetați procesul de cookie de mai sus. Pergamentul poate fi refolosit, dar asigurați-vă că foaia de copt se răcește între loturi. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt combinate, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când glazura menține vârfuri rigide, aproximativ 3 minute într-un mixer de stand sau 10 minute cu un handheld. Dacă nu utilizați glazură imediat, acoperiți suprafața cu un prosop de hârtie umezit, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Transferați glazura într-o pungă resigilabilă rezistentă și apăsați excesul de aer. Decupați o deschidere de 1/8 inch în colțul inferior al pungii, apoi răsuciți punga ferm chiar deasupra glazurii și lipiți decorativ glazura pe fursecuri. Dacă doriți, presărați cu zaharuri de șlefuit sau săruri de mare colorate în timp ce glazura este încă umedă. (Pentru glazură colorată, Vezi notele bucătarilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
4
Lăsați glazura să se usuce complet (aproximativ 1 oră) înainte de a păstra cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
1
* Aluatul poate fi răcit până la 3 zile.•
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Inelele cu sucitor vă permit să vă întindeți aluatul la o grosime uniformă, fără a vă deranja cu riglele. Și un aluat întins uniform face prăjituri coapte uniform.* Pentru cele mai clare și mai curate margini, înghețați sau răciți prăjiturile tăiate până când sunt ferme înainte de coacere.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-o formă metalică de cookie la temperatura camerei 1 săptămână.* Pudra de bezea poate fi găsită în secțiunea de coacere a marilor magazine de artizanat, cum ar fi Michael ' s, sau pe Amazon.com. * glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, suprafața acoperită cu prosop de hârtie umezit și castron acoperit cu folie de plastic.•Pentru a nuanța glazura, transferați 1/4 cană glazură într-un castron mic pentru fiecare culoare și nuanțați cu colorant alimentar. Puneți fiecare culoare de glazură într-o pungă resigilabilă, apăsând excesul de aer și procedați așa cum este descris mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
GlazurăGlazură
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
știft De Rulareștift De Rulare
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista