Biscuiți Cu Unt Brun

Biscuiți Cu Unt Brun
Biscuiții cu unt brun ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 125 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Unt Maro Unt De Arahide Paisley Brownies {Brown Butter Week}, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. rumeniti untul: Topiti untul intr-o tigaie sau o cratita mica la foc mediu. Rotiți sau amestecați untul cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să spumeze și să pulverizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și miroase a nucă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Amestecați ușor untul brun și laptele. Pe o suprafață făinoasă, modelați aluatul cu mâinile într-un disc gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați aluatul în biscuiți rotunzi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Așezați pe o foaie de copt unsă și coaceți până când blaturile sunt ușor aurii, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald cu gem și smântână sau unt coagulat. Bacsis: untul brun adaugă bogăție brioșelor, pâinii scurte și biscuiților. Folosiți-l la temperatura camerei ca înlocuitor al untului rece solicitat în rețeta dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista