Biscuiți Cu Unt Brun
Biscuiții cu unt brun ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 125 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Unt Maro Unt De Arahide Paisley Brownies {Brown Butter Week}, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. rumeniti untul: Topiti untul intr-o tigaie sau o cratita mica la foc mediu. Rotiți sau amestecați untul cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să spumeze și să pulverizeze.
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și miroase a nucă, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Amestecați ușor untul brun și laptele. Pe o suprafață făinoasă, modelați aluatul cu mâinile într-un disc gros de 1/2 inch.
Tăiați aluatul în biscuiți rotunzi de 2 inci.
Așezați pe o foaie de copt unsă și coaceți până când blaturile sunt ușor aurii, 12 până la 15 minute.
Se servește cald cu gem și smântână sau unt coagulat. Bacsis: untul brun adaugă bogăție brioșelor, pâinii scurte și biscuiților. Folosiți-l la temperatura camerei ca înlocuitor al untului rece solicitat în rețeta dvs.