Biscuiți Cu Unt Brun

Biscuiți Cu Unt Brun
Biscuiții cu unt brun ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 125 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Unt Maro Unt De Arahide Paisley Brownies {Brown Butter Week}, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. rumeniti untul: Topiti untul intr-o tigaie sau o cratita mica la foc mediu. Rotiți sau amestecați untul cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să spumeze și să pulverizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și miroase a nucă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Amestecați ușor untul brun și laptele. Pe o suprafață făinoasă, modelați aluatul cu mâinile într-un disc gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Tăiați aluatul în biscuiți rotunzi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați pe o foaie de copt unsă și coaceți până când blaturile sunt ușor aurii, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
6
Se servește cald cu gem și smântână sau unt coagulat. Bacsis: untul brun adaugă bogăție brioșelor, pâinii scurte și biscuiților. Folosiți-l la temperatura camerei ca înlocuitor al untului rece solicitat în rețeta dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista