Biscuiți Cu Unt Amaretto

Biscuiți Cu Unt Amaretto
Biscuiții cu unt Amaretto sunt un vegetarian desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ou, praf de copt, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți Cu Migdale Amaretto, Biscuiți Cu Ciocolată Amaretto, și Biscuiți Cu Caise Amaretto.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1 cană de unt și zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați gălbenușul de ou, lichiorul și coaja de portocală și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LichiorLichior
3
Într-un alt castron, amestecați 2 căni de făină, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de unt; se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Adunați aluatul într-o bilă, împărțiți-l în jumătate și aplatizați fiecare porție într-un disc; înfășurați fiecare strâns în folie de plastic și congelați până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli fără a se lipi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc la un moment dat până la aproximativ 1/4 inch grosime. Cu un tăietor rotund cu făină, de 2 inci, tăiați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci. Adunați excesul de aluat într-o bilă, reluați și tăiați fursecurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Într-un castron mic, bateți albușul cu 1 linguriță de apă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Periați fursecurile cu amestec și presărați sau aranjați aproximativ 1/2 linguriță de migdale feliate pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Cookie-uriCookie-uri
9
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista