Biscuiții cu unt Amaretto sunt un vegetarian desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ou, praf de copt, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți Cu Migdale Amaretto, Biscuiți Cu Ciocolată Amaretto, și Biscuiți Cu Caise Amaretto.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1 cană de unt și zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați gălbenușul de ou, lichiorul și coaja de portocală și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Gălbenuș De Ou
Lichior
3
Într-un alt castron, amestecați 2 căni de făină, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adaugă în amestecul de unt; se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Adunați aluatul într-o bilă, împărțiți-l în jumătate și aplatizați fiecare porție într-un disc; înfășurați fiecare strâns în folie de plastic și congelați până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli fără a se lipi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc la un moment dat până la aproximativ 1/4 inch grosime. Cu un tăietor rotund cu făină, de 2 inci, tăiați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
6
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci. Adunați excesul de aluat într-o bilă, reluați și tăiați fursecurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Într-un castron mic, bateți albușul cu 1 linguriță de apă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Periați fursecurile cu amestec și presărați sau aranjați aproximativ 1/2 linguriță de migdale feliate pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Cookie-uri
9
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.