Biscuiți cu unt
Cookie-urile Butterscotch ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 197 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 395 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, zahăr brun, sirop auriu și chipsuri de ciocolată. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Biscuiți Cu Unt, Biscuiți Cu Unt, și Biscuiți Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Într-un castron mare, bateți împreună untul, zahărul și siropul auriu până se omogenizează.
Cernem făina și amestecăm împreună, apoi împăturim cerealele de orez umflate.
Se rulează în bile de mărimea nucului și se așează, bine distanțate, pe o foaie de copt ușor unsă cu unt. Decorați fiecare minge cu câteva chipsuri de ciocolată.
Coaceți timp de 15-20 de minute până devin aurii. Se lasă pe foaia de copt timp de 1 min înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.