Nuc stafide Scones necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 157 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Biscuiți Cu Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Coaja De Lamaie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cu un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiate în unt până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de nuci și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Nuci
4
Se amestecă în zară cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
5
Aduna aluatul într-o minge si se framanta timp de aproximativ 2 minute pe bord ușor presarata cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rola sau pat afară 3/4 inch grosime. Cu un cuțit de bucătar tăiat în triunghiuri de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
7
Așezați, distanțat la 1 inch, pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Ungeți blaturile cu restul de 1 lingură de zară; presărați cu zahărul rămas și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Zahăr
Nuci
9
Coaceți în centrul cuptorului de 425 grade F (220 grade C) aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc frumos.