Biscuiți Cu Stafide Cu Smântână
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu stafide cu smântână ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 60 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați stafide, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul sau margarina, 1 1/2 căni de zahăr, ouăle și vanilia până devin pufoase.
Cerneti faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. La viteză mică, bateți smântâna în amestecul de ouă, bateți treptat în făină până se amestecă bine.
Adăugați stafidele și amestecați manual. Dați la frigider aluatul timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Se amestecă 1/2 cană de zahăr alb cu scorțișoara măcinată.
Aruncați linguri de aluat la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Presărați fursecurile cu amestecul de zahăr scorțișoară.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.