Biscuiți Cu Smântână
Biscuiții cu smântână necesită în jur 22 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți cu smântână 7-up, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți cu smântână și arpagic.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Adăugați smântână și amestecați într-un aluat moale.
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar.
Cu mâinile bine făinate, formați aluatul în forme rotunde de biscuiți.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 12 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "