Biscuiți Cu Smântână
Biscuiții cu smântână sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 208 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă comercială din carton, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Smântână 7-Up biscuiți, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți cu smântână și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un bol mediu de amestecare.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Adăugați treptat smântână, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. (Aluatul va fi rigid.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 10 până la 12 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inch.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.