Biscuiți Cu Smântână

Biscuiți Cu Smântână
Biscuiții cu smântână sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 208 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă comercială din carton, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Smântână 7-Up biscuiți, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți cu smântână și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Adăugați treptat smântână, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. (Aluatul va fi rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 10 până la 12 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați biscuiții pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista