Biscuiți Cu Semințe De Mac De Lămâie

Biscuiți Cu Semințe De Mac De Lămâie
Lemon Poppyseed Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 300 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de sare, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scones Cu Semințe De Lămâie, Scones De Mac Cu Lămâie Integrală De Grâu, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziție medie și preîncălziți la 375 km F. Pregătiți un vas de copt căptușindu-l cu folie sau folosind spray de copt. Într-un castron mare combinați făina, zahărul, semințele de mac, praful de copt și sarea și bateți pentru a combina. Folosind două cuțite de unt sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în ingrediente uscate până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron separat, combinați oul, sucul de lămâie și laptele și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Turnați ingredientele umede peste ingredientele uscate și, folosind o lingură de lemn sau mâinile, amestecați până se formează un aluat, dar aveți grijă să nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Pe o suprafață ușor făinată, bateți aluatul într - un dreptunghi de 10 x 6 1/2 inch, apoi tăiați acel dreptunghi în 6 pătrate egale; apoi împărțiți fiecare pătrat în diagonală prin centru pentru a crea 12 scones triunghiulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Așezați scones pe vasul de copt pregătit și coaceți timp de 18 minute sau până când scones s-au rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista