Biscuiți Cu Scorțișoară-Stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu scorțișoară-stafide. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 709 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zară, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Scorțișoară-Stafide, și Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stafidele aurii, scorțișoara măcinată și pecanele tocate cu făina într-un bol mare.
Tăiați untul cu un cuțit ascuțit sau un blender de patiserie în felii groase de 1/4 inci.
Presărați felii de unt peste făină; aruncați untul cu amestec de făină.
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Adăugați 1 1/4 căni de zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu 1 capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați întregul proces de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați, unul lângă altul, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă împreună 1/2 cană zahăr pudră și 2 lingurițe. zară până se omogenizează.
Stropiți peste biscuiți calzi.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale de crin alb.