Biscuiți Cu Scorțișoară Cu Gheață

Biscuiți Cu Scorțișoară Cu Gheață
Rețeta scones cu scorțișoară cu gheață ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 629 calorii. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr granulat, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scones cu scorțișoară și cafea ușoară cu gheață, Biscuiți De Ovăz Cu Turtă Dulce Cu Gheață, și Ceai Cu Scorțișoară Și Ouzo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tapetați o foaie mare și grea de copt cu hârtie pergament. Într-un robot de bucătărie, pulsați zahărul brun cu cele 2 linguri de unt înmuiat și 1 linguriță de scorțișoară până se formează firimituri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
În procesor, combinați cele 3 căni de făină cu zahărul granulat, praful de copt, sarea și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară și pulsați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați untul tăiat cubulețe și pulsați până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Transferați amestecul într-un castron mare și faceți o fântână în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați smântâna, oul și vanilia în fântână și amestecați pentru a combina. Folosind o lingură de lemn, amestecați treptat amestecul de făină până se formează un aluat ferm. Zdrobiți amestecul de zahăr brun peste aluat și frământați-l în aluat, lăsând câteva dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Praf ușor o suprafață de lucru cu făină. Întoarceți aluatul pe el și frământați de 3 ori. Bateți sau Rulați aluatul într-o rundă de 8 inci, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați în 8 pene, apoi transferați biscuiții pe foaia de copt și dați-i la frigider timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească ușor pe foaie, apoi transferați pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu sucul de lămâie. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Întindeți glazura peste biscuiții calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista