Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes

Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes
Țelină-rădăcină Bisque cu Shiitakes este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 159 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, smântână grea, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină De Țelină, Somon afumat și rădăcină de țelină Bisque, și Biscuit cu rădăcină de țelină cu crutoane de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti radacina de telina, telina tocata si ceapa in 1/2 unt de baton intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă, sare și piper și fierbeți, neacoperite, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
ApăApă
SareSare
3
Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă smântâna și se reîncălzește bisque la foc mic, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BisqueBisque
CremăCremă
5
În timp ce bisque se reîncălzește, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile cu sare și piper după gust, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
BisqueBisque
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați ciupercile cu o lingură cu fante pe o farfurie și adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie. Gatiti untul la foc moderat, tigaia involburata, pana se rumeneste, aproximativ 2 minute, apoi transferati intr-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
7
Serviți biscuiții acoperiți cu ciuperci și stropiți cu unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BisqueBisque
UntUnt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista