Biscuiți cu roți de Crăciun
Biscuiții cu roți de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 88 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 72 și costă 7 cenți per porție . Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 295 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de extract de vanilie, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 30 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și Gingerbread Christmas Tree Cookies .
Instrucțiuni
Cerneți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron. Rezisați din nou într-un alt castron.
Bateți untul cu zahărul brun și alb într-un castron până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia până la omogenizare. Amestecați treptat amestecul de făină până se omogenizează. Adunați aluatul într-o bilă și împărțiți-l în două părți egale.
Puneți o jumătate într-un al doilea castron.
Adăugați colorant alimentar roșu în aluat dintr-un bol și colorant alimentar verde în aluatul din celălalt bol. Folosiți o furculiță sau o lingură de lemn pentru a amesteca colorantul alimentar în aluat până se omogenizează.
Adăugați picături suplimentare de colorant alimentar pentru a obține nuanța dorită.
Întindeți aluatul roșu la 1/4 inch (5 mm) grosime.
Întindeți aluatul verde până la o grosime de 1/4 inch (5 mm) și puneți-l peste aluatul roșu. Începând cu o margine, rulați aluatul pentru a face un buștean, astfel încât cele două culori să se spiraleze una în cealaltă. Înfășurați bustenul în hârtie cerată, apoi într-un prosop de bumbac și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Desfaceți jurnalul de aluat și puneți-l pe o suprafață curată, ușor înfăinată. Tăiați bușteanul în rondele de 1/8 inch (3 mm) grosime și puneți-l pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se fixează, 5 până la 6 minute. Urmăriți cu atenție pentru a preveni rumenirea marginilor.
Scoateți din cuptor și răciți pe gratare.