Biscuiți cu Ricotta de lămâie cu glazură de lămâie
O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 15 cenți pe porție cade în bugetul dvs., cookie-uri de lamaie Ricotta cu lamaie glazura ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 44. 275 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză de ricotta din lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți cu Ricotta de lămâie cu glazură de lămâie {cartea de bucate a lunii }, Ricotta Beignets cu zahăr de lămâie-Cardamom și glazură de lămâie, și Brioșe din făină de porumb ricotta de lămâie cu glazură de lămâie-vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mediu combinați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
În vasul mare combinați untul și zahărul. Folosind un mixer electric bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând până se încorporează.
Adăugați brânza ricotta, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Bate pentru a combina. Se amestecă ingredientele uscate.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Lingurați aluatul (aproximativ 2 linguri pentru fiecare fursec) pe foile de copt.
Coaceți timp de 15 minute, până când sunt ușor aurii la margini.
Scoateți din cuptor și lăsați prăjiturile să se odihnească pe foaia de copt timp de 20 de minute.
Combinați zahărul pudră, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un bol mic și amestecați până se omogenizează. Lingurați aproximativ 1/2 linguriță pe fiecare fursec și folosiți partea din spate a lingurii pentru a răspândi ușor.
Lăsați glazura să se întărească aproximativ 2 ore. Împachetați cookie-urile într-un recipient decorativ.