Biscuiți cu Ricotta de lămâie cu glazură de lămâie

Biscuiți cu Ricotta de lămâie cu glazură de lămâie
O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 15 cenți pe porție cade în bugetul dvs., cookie-uri de lamaie Ricotta cu lamaie glazura ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 44. 275 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză de ricotta din lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți cu Ricotta de lămâie cu glazură de lămâie {cartea de bucate a lunii }, Ricotta Beignets cu zahăr de lămâie-Cardamom și glazură de lămâie, și Brioșe din făină de porumb ricotta de lămâie cu glazură de lămâie-vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-un castron mediu combinați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În vasul mare combinați untul și zahărul. Folosind un mixer electric bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați brânza ricotta, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Bate pentru a combina. Se amestecă ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
5
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Lingurați aluatul (aproximativ 2 linguri pentru fiecare fursec) pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 15 minute, până când sunt ușor aurii la margini.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați prăjiturile să se odihnească pe foaia de copt timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul pudră, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un bol mic și amestecați până se omogenizează. Lingurați aproximativ 1/2 linguriță pe fiecare fursec și folosiți partea din spate a lingurii pentru a răspândi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați glazura să se întărească aproximativ 2 ore. Împachetați cookie-urile într-un recipient decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Revista