Biscuiți Cu Piper Negru
Biscuiții cu piper negru sunt un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 684 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper măcinat grosier, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți Cu Piper Negru, Biscuiți cu piper negru și salvie, și Biscuiți Cu Ardei Negru Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de două ori pentru a distribui ingredientele uniform. Împrăștiați untul deasupra amestecului de făină și pulsați de 4 sau 5 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați Zara și pulsați până când amestecul începe să se unească.
Răzuiește aluatul pe un blat ușor făinat. Bateți aluatul într-un dreptunghi de 10 x 12 inci grosime de aproximativ 3/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de 3 inci pentru a face 8 biscuiți, apoi așezați-i pe foaia de copt pregătită. Apăsați împreună resturile de aluat și repetați procesul.
Așezați biscuiții pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament; periați blaturile cu smântână și presărați piper negru.
Coaceți biscuiții timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și periați blaturile cu unt topit.