Biscuiți Cu Pietriș Cu Unt De Arahide
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție conține 347 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide neted, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, și Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Într-un castron mare, bateți împreună untul de arahide și untul până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Bateți în zahăr. Bateți zahărul brun până se încorporează.
Adăugați ouăle și bateți până se combină bine.
Bateți ingredientele uscate până când sunt combinate. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Scoate aluatul din frigider.
Așezați alunele sărate într-un castron puțin adânc. Luați aproximativ o lingură de aluat și rotiți-o într-o bilă.
Rotiți mingea în arahide tocate pentru a acoperi.
Așezați mingea pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute.