Biscuiți Cu Piersici
Peach Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Cu Piersici, Curățați Biscuiții De Piersici, și Biscuiți Proaspeți De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați iaurt și piersici în amestecul de făină; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1 lingură de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați ușor de 4 sau 5 ori. (Aluatul poate fi ușor lipicios.)
Bateți aluatul într-un cerc de 5 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați cercul în 4 pene; separați ușor pene.
Ungeți laptele peste aluat și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți la 400 timp de 14 până la 15 minute sau până devin aurii.
Se servește cu răspândire de piersici, dacă se dorește.