Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu picături umplute cu fructe glazurate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 116 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Picături Glazurate Cu Miere, Biscuiți Glazurați Cu Scorțișoară-Stafide, și Picătură Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit sau ungeți ușor cu scurtare. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, untul și zahărul granulat până se sfărâmă. Se amestecă laptele până se formează aluatul; bate 15 lovituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Scurtarea
Unt
Cookie-uri
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de prăjituri. Faceți bine puțin adânc în centrul fiecăruia cu spatele lingurii înmuiate în apă; umpleți fiecare cu 1 linguriță de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Cookie-uri
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele de vanilie cu lingura până se omogenizează, amestecând în apă suplimentară, dacă este necesar.