Biscuiți Cu Pere

Biscuiți Cu Pere
Pear Scones necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 241 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de smântână jumătate și jumătate, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Nuci De Pere, Biscuiți Cu Nuci De Arțar Și Pere, și Biscuiți Cu Pere De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti impreuna faina, zaharul brun, praful de copt, scortisoara si sarea intr-un castron mare; tăiați untul până când amestecul are o textură sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună oul și jumătate și jumătate într-un castron separat; se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină până se combină; se amestecă Pera. Aruncați linguri mari de aluat pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute; se odihnește scurt pe un suport de răcire înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista