Biscuiți cu ouă
Coacerea cu biscuiți cu ouă durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 549 de calorii, 25 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați lapte evaporat, mazăre, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 46%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Egg in a Biscuit, Sausage Egg Biscuit și Sausage Egg Biscuit.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele, brânza și muștarul; se fierbe la foc mic pana se omogenizeaza, amestecand continuu. Se amestecă șunca și mazărea.
Topiți untul într-o tigaie mare, încălziți untul până se încinge.
Adăugați ouăle; gătiți și amestecați la foc mediu până când ouăle sunt complet întărite.
Adăugați sosul de brânză și amestecați ușor.
Turnați într-un 2-qt puțin adânc neuns. vas de copt. Separați biscuiții și tăiați în jumătate.
Așezați cu partea tăiată în jos în jurul marginii exterioare a vasului.
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 15-20 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat si biscuitii sunt aurii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.