Biscuiți Cu Nucă Glazurată Cu Arțar

Biscuiți Cu Nucă Glazurată Cu Arțar
Biscuiții de nuc glazurați cu arțar sunt un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, nuci, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Gogoși cu smântână glazurată cu arțar cu Streusel de nuc zahăr, Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, și Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de făină universală, 1 lingură de zahăr brun, 1/2 linguriță de sare, 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
UmărUmăr
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați 4 linguri de unt nesărat răcit în bucăți mici și adăugați în castron. Folosind vârful degetelor, amestecați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1/2 cană de zară, 1/3 cană de sirop de arțar și 1/2 cană de nuci tocate grosier și amestecați cu o lingură până când aluatul se unește. Pe o suprafață ușor făinată, bateți aluatul într-un cerc gros de 1 inch. Folosiți un cuțit pentru a tăia aluatul în 8 pene și coaceți pe o foaie de copt unsă la 375 F timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Ungeți blaturile cu 1 lingură de sirop de arțar și continuați să coaceți până devin aurii, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista