Biscuiți Cu Nucă De Cocos

Biscuiți Cu Nucă De Cocos
Biscuiți de nucă de cocos ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 284 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, gemul de cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos, Biscuiți Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți Cu Gem De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, nuca de cocos, ovăzul, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați în unt până când amestecul formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele pentru a se amesteca. Se amestecă tot amestecul de ouă, cu excepția a aproximativ 1 lingură, în amestecul de făină, până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată și tapetează într-o rundă de 8 inci. Glisați rotund pe o foaie de copt unsă de 12 pe 15 inci și tăiați - o în 8 pene, lăsând pene la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați partea superioară a rundei cu amestec de ouă rezervat și presărați cu zahăr rămas de lingură. Faceți o depresiune cu diametrul de 1 inch deasupra capătului larg al fiecărei pene și umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
GemGem
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 18 până la 20 de minute. Recutați scones pentru a separa și servi cald sau transferați într-un raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista