Biscuiți de nucă de cocos ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 284 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, gemul de cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos, Biscuiți Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți Cu Gem De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, nuca de cocos, ovăzul, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați în unt până când amestecul formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Nucă De Cocos
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele pentru a se amesteca. Se amestecă tot amestecul de ouă, cu excepția a aproximativ 1 lingură, în amestecul de făină, până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată și tapetează într-o rundă de 8 inci. Glisați rotund pe o foaie de copt unsă de 12 pe 15 inci și tăiați - o în 8 pene, lăsând pene la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Periați partea superioară a rundei cu amestec de ouă rezervat și presărați cu zahăr rămas de lingură. Faceți o depresiune cu diametrul de 1 inch deasupra capătului larg al fiecărei pene și umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Gem
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 18 până la 20 de minute. Recutați scones pentru a separa și servi cald sau transferați într-un raft pentru a se răci complet.