Biscuiți Cu Nucă De Cocos
Biscuiți de nucă de cocos ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 284 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, gemul de cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos, Biscuiți Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți Cu Gem De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, nuca de cocos, ovăzul, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați în unt până când amestecul formează firimituri grosiere.
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele pentru a se amesteca. Se amestecă tot amestecul de ouă, cu excepția a aproximativ 1 lingură, în amestecul de făină, până se umezește uniform.
Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată și tapetează într-o rundă de 8 inci. Glisați rotund pe o foaie de copt unsă de 12 pe 15 inci și tăiați - o în 8 pene, lăsând pene la locul lor.
Periați partea superioară a rundei cu amestec de ouă rezervat și presărați cu zahăr rămas de lingură. Faceți o depresiune cu diametrul de 1 inch deasupra capătului larg al fiecărei pene și umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de gem.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 18 până la 20 de minute. Recutați scones pentru a separa și servi cald sau transferați într-un raft pentru a se răci complet.