Biscuiți Cu Miere Feniciană (Biscuiți)
Cookie-urile de miere feniciană (biscuiți) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 40. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, coajă de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Miere Feniciană (Biscuiți), Biscuiți Cu Miere (Biscuiți), și Biscuiți Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F (200 C/marca de gaz
și ungeți 2 foi de biscuiți (tăvi de copt) cu unt. Cernem împreună făina și sarea într-un castron mare și facem o fântână în centru.
Adăugați zahărul, uleiul, coaja de lămâie și vanilia. Se amestecă bicarbonatul de sodiu în 5 linguri de apă într-un castron și se toarnă în fântână. Folosind o lingură, încorporați treptat ingredientele uscate, apoi frământați ușor până la un aluat moale și flexibil, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Rupeți bucăți mici de aluat și rotiți-le în cilindri de dimensiunea degetului mare, apoi apăsați ușor pentru a aplatiza.
Puneți-le pe foaia de copt pregătită, distanțate bine și coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când sunt ușor aurii.
Scoateți din cuptor. Pentru a face siropul, puneți zahărul, mierea și 1 1/4 căni (300 ml / 1/2 halbă)apă într-o tigaie și aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute, apoi se ia de pe foc.
Se toarnă un amestec de părți egale de ulei de măsline și porumb într-o tigaie grea la o adâncime de 3 inci (7,5 cm) și se încălzește la 375 de metri pătrați (190 de metri pătrați) sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Aruncați cu grijă loturi de fursecuri în uleiul fierbinte și prăjiți câteva minute, până se rumenesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante, scurgeți bine și aruncați în siropul fierbinte.
Lăsați să absoarbă siropul timp de 3-4 minute.
Se îndepărtează cu o lingură pliată, se transferă într-un platou de servire și se presară cu nuci tocate mărunt.
Vefa ' s Kitchen de Vefa Alexiadou, publicat de Phaidon Press, 45,00 USD, www.phaidon.com