Biscuiți cu miere
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, biscuiții cu miere ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 302 de calorii, 7 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 7. Un amestec de praf de copt, miere, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum biscuiți cu miere, biscuiți cu miere citrice și biscuiți cu miere (biscuiți).
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați făina, praful de copt și sarea.
Tăiați 1/2 cană de unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele și brânza până când amestecul formează o minge.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se framanta de 5-6 ori.
Întindeți până la 1/2 inch. grosime; tăiate cu un 2-in înfainat. tăietor de biscuiți.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați mierea și untul rămas. Se pune la microunde la foc mare până se topește.
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.