Biscuiți Cu Mentă De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu mentă de ciocolată. Această rețetă servește 42. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Avocado Cu Mentă De Ciocolată + 5 Fursecuri Sănătoase De Vacanță, Fursecuri Cu Mentă De Ciocolată (Fursecuri Anzi), și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, pudra de cacao și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în extract de mentă și extract de vanilie. Bateți zahărul în 3 adaosuri.
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se omogenizează (aluatul va fi lipicios).
Împărțiți aluatul între 2 foi de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, formați aluat pe fiecare în buștean cu diametrul de 2 inci. Înfășurați cu plastic și refrigerați aluatul până se răcește bine, cel puțin 2 ore. (Aluatul poate fi preparat cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Poziționați 1 raft în centru și 1 raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Desfaceți buștenii de aluat pentru biscuiți; rulați scurt pe suprafața de lucru pentru a forma bușteni rotunzi netezi.
Tăiați buștenii transversal în runde groase de 1/4 inch.
Așezați rundele pe foile de copt pregătite, distanțându-se la 1 inch.
Coaceți prăjiturile până când vârfurile și marginile sunt uscate la atingere, aproximativ 15 minute.
Transferați foile de copt cu fursecuri pe rafturi; se răcește complet. Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Scoateți din apă. Se răcește ciocolata topită până se îngroașă ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 10 minute. Dip furculiță în ciocolată topită, apoi val furculiță înainte și înapoi peste cookie-uri, drizzling ciocolata topita gros peste cookie-uri în zig-zag model. Puneți la frigider prăjiturile pe foi de copt până când ciocolata este setată, aproximativ 10 minute. (Cookie-urile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte. Refrigerați într-un recipient etanș între foi de hârtie pergament sau hârtie cerată.)