Biscuiți Cu Melasă Fără Gluten
Cookie-urile de melasă fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, amestec de făină de orez betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Picante De Melasă: [Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat, Prietenos Cu Diabetul Și Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați], Biscuiți Cu Melasă Fără Gluten, și Biscuiți Cu Melasă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mare, se amestecă zahărul brun, scurtarea, melasa și oul cu lingura. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția zahărului granulat.
Formați aluatul prin lingurițe rotunjite în bile de 48 (1 inch).
Se rulează în zahăr granulat.
Așezați pe foaia de cookie-uri ungreased la 2 inci distanță.
Coaceți 9 până la 12 minute sau până când sunt setate și cookie-urile par uscate.
Lăsați să stea 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire.