Biscuiți cu lămâie și lavandă
Lemon și lavanda Scones este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați făină, iaurt de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți cu lămâie și lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Biscuiți Dulci De Lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Amestecați bicarbonatul de sodiu și iaurtul împreună într-un castron.
Cerneti faina, 1/3 cana zahar si praful de copt impreuna intr-un bol.
Tăiați untul rece în amestec de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul este sfărâmicios.
Amestecați amestecul de iaurt, 2 linguri de unt topit, ou, lavandă și coajă de lămâie într-un castron separat. Se amestecă amestecul de iaurt-lavandă în amestecul de făină până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori, adăugând mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Bateți și modelați fiecare piesă într-un cerc de 6 inci. Scorați fiecare cerc în 6 pene folosind un cuțit ascuțit.
Ungeți blaturile cu 1 lingură de unt topit; se presară cu 1 linguriță de zahăr alb.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt doar aurii, 10 până la 12 minute.
Se scoate din cuptor, se rupe în pene și se răcește pe un suport de sârmă.