Biscuiți cu lămâie și lavandă

Biscuiți cu lămâie și lavandă
Lemon și lavanda Scones este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați făină, iaurt de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți cu lămâie și lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Biscuiți Dulci De Lavandă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați bicarbonatul de sodiu și iaurtul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cerneti faina, 1/3 cana zahar si praful de copt impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați untul rece în amestec de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
5
Amestecați amestecul de iaurt, 2 linguri de unt topit, ou, lavandă și coajă de lămâie într-un castron separat. Se amestecă amestecul de iaurt-lavandă în amestecul de făină până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
UntUnt
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori, adăugând mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Împărțiți aluatul în 2 bucăți și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Bateți și modelați fiecare piesă într-un cerc de 6 inci. Scorați fiecare cerc în 6 pene folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
8
Ungeți blaturile cu 1 lingură de unt topit; se presară cu 1 linguriță de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt doar aurii, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se scoate din cuptor, se rupe în pene și se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista