Biscuiții de lămâie-cimbru sunt o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de cimbru de lămâie cu fructe de pădure amestecate și frișcă, Biscuiți Cu Cimbru, și O tigaie de pui cu biscuiți de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, germenii de grâu, sarea, coaja de lămâie și cimbru într-un bol mediu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, lucrați untul în amestecul de făină până când este în bucăți de mazăre. Se amestecă ușor laptele de unt cu o lingură de lemn până se umezește. Aluatul va fi slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils Argintii
Germeni De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 5 ori, doar până când se reunește. (Nu exagera sau biscuiții vor fi duri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rulați până la 1/2 inch grosime, apoi tăiați biscuiții folosind un tăietor rotund de 2 inci. Aranjați pe o foaie de copt ung. Reroll resturile și se taie mai multe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Ungeți blaturile cu apă și presărați ușor cu sare și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Coaceți biscuiții până se rumenesc, 12 până la 15 minute.