Biscuiți Cu Lămâie-Cimbru
Biscuiții de lămâie-cimbru sunt o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de cimbru de lămâie cu fructe de pădure amestecate și frișcă, Biscuiți Cu Cimbru, și O tigaie de pui cu biscuiți de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, germenii de grâu, sarea, coaja de lămâie și cimbru într-un bol mediu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, lucrați untul în amestecul de făină până când este în bucăți de mazăre. Se amestecă ușor laptele de unt cu o lingură de lemn până se umezește. Aluatul va fi slăbit.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 5 ori, doar până când se reunește. (Nu exagera sau biscuiții vor fi duri.)
Rulați până la 1/2 inch grosime, apoi tăiați biscuiții folosind un tăietor rotund de 2 inci. Aranjați pe o foaie de copt ung. Reroll resturile și se taie mai multe biscuiți.
Ungeți blaturile cu apă și presărați ușor cu sare și cimbru.
Coaceți biscuiții până se rumenesc, 12 până la 15 minute.