Biscuiți Cu Lapte Pufos

Biscuiți Cu Lapte Pufos
Reteta pufoasa biscuiti cu picaturi de Zara este gata în aproximativ 21 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți unt, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Picături Pufoase, Biscuiți Cu Picături De Plante Pufoase, și Biscuiți Cu Lapte Pufos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se cântărește sau se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Combinați făina, praful de copt, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare, amestecând cu un bici pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut sau până când se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați zară rece, amestecând până când untul formează mici aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Adăugați ulei, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați amestecul de zară la amestecul de făină; se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se încorporează (nu se amestecă prea mult) și aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. (Aluatul va fi foarte umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Aruncați aluatul în movile de 2 linguri cu vârf pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți la 450 timp de 11 minute sau până la auriu. Se răcește 3 minute; se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Stilul delicat Kabinett din cele mai bune podgorii ale proprietății. Întotdeauna impresionant cu fructele sale explozive, complexitatea stratificată și structura minerală fină.
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista