Biscuiți Cu Lapte Crud

Biscuiți Cu Lapte Crud
Biscuiții cu lapte crud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de zară, unt, untură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Biscuiți De Cină Cruste, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untură, acoperiți-o cu făină, apoi frecați între vârful degetelor până când se amestecă grosier cu niște bulgări de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UnturăUntură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Faceți o fântână în amestec de făină, apoi adăugați zară, amestecând doar până se formează un aluat (va fi moale și lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați de 8 până la 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Întindeți aluatul cu un sucitor înfăinat într-o rundă de 12 inci (1/2 inch grosime) și, folosind o furculiță înmuiată în făină, înțepați până la aproximativ fiecare 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați cât mai multe runde posibil cu un tăietor rotund de biscuiți/biscuiți de 2 1/2 până la 3 inci înmuiat în făină (nu răsuciți tăietorul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Coaceți, aproape atingându-vă, pe o foaie de copt grea ungară, foaie rotativă după aproximativ 6 minute dacă se rumenesc neuniform, până când sunt cruste și maro-aurii, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Ungeți blaturile cu unt topit și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Amestecul de făină cu untură poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UnturăUntură

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista