Biscuiți Cu Inimă De Zmeură Glazurată

Biscuiți Cu Inimă De Zmeură Glazurată
Glazurate zmeura Heart Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr, zahăr pudră, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Brânză În Formă De Inimă, Biscuiți Cu Ciocolată Bisquick Heart Smart Pentru Ciocolată, și Biscuiți cu cireșe uscate și ciocolată în formă de inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina fină. Adăugați treptat 1 cană smântână, amestecând până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe foaie de folie; pat la 1/2-inch grosime. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă sau rotund de 3 inci, decupați scones. Aduna resturi; pat la 1/2-inch grosime și taie scones suplimentare. Folosind cuțitul cu făină, începeți din punctul fiecărei inimi și tăiați orizontal la jumătatea biscuiților; umpleți cu 1 linguriță generoasă de gem (gemul va apărea la margini).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
CremăCremă
AluatAluat
GemGem
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Transferați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți scones până se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați în raft; se răcește scones până se încălzește ușor.
7
Între timp, amestecați zahărul pudră, restul de 3 linguri de smântână și apa de trandafiri în castron pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți glazura peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista