Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu fulgi de zăpadă. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr pudră, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Zăpadă, Biscuiți Cu Fulgi De Zăpadă, și Biscuiți Cu Fulgi De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, untul, vanilia și ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă făina, praful de copt și sarea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Pe suprafața ușor făinată, rulați aproximativ o treime din aluat cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de stea de 1 1/2 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați 1 inch în afară pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți aproximativ 6 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
7
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția cristalelor de zahăr grosier, până când sunt netede, lucioase și turnabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați cookie-urile răcite împreună în perechi cu aproximativ 1 linguriță glazură, cu puncte de cookie de sus între punctele de cookie de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Așezați cookie-urile pe raftul de răcire pe foaia de cookie pentru a prinde excesul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
10
Se toarnă 1 lingură glazură uniform deasupra și părțile laterale ale fiecărui cookie, glazurând doar câteva la timp. Când glazura este setată, dar încă moale, mutați fursecurile pe un alt suport sau hârtie cerată; se presară cu cristale de zahăr. (Îndepărtați ocazional glazura de pe foaia de prăjituri și adăugați câteva picături de apă fierbinte, după cum este necesar, pentru a face glazura suficient de netedă și subțire pentru a turna; continuați geamurile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de glazură pentru a face o glazură care poate fi ușor stropită sau folosită într-o pungă de decorare, dar își păstrează forma. Pipe snowflake designs pe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Lăsați cookie-urile să se usuce complet înainte de depozitare.