Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten Din Cereale Integrale

Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten Din Cereale Integrale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu fulgi de ovăz fără Gluten din cereale integrale. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă este plăcută de 79 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, in măcinat, făină de ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), Biscuiți Cu Ciocolată (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal), și Fursecuri Cu Amprentă (Fără Cereale, Paleo, Primar, Fără Gluten, Goluri) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mediu, amestecați făina de sorg, făina de ovăz, inul măcinat, sarea, praful de copt, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și cuișoarele măcinate. În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, combinați untul și zaharurile. Cremă la viteză medie până se formează pastă groasă, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Făină De OvăzFăină De Ovăz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Semințe De InSemințe De In
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați oul și vanilia. Porniți mixerul la viteză medie și amestecați până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul. Răzuiți partea inferioară și partea laterală a mixerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă timp de 1 minut suplimentar. Opriți mixerul.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ingrediente uscate și ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Se amestecă până se formează aluat gros, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați chipsuri de ciocolată. Porniți mixerul la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se amestecă până se combină, aproximativ 30 de secunde.
9
Folosind o măsură de lingură, aruncați linguri de aluat pe foaia de copt pregătită, 24 pe foaie. Apăsați ușor aluatul cu palma pe mână, dar nu aplatizați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți câte 1 tavă până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește timp de cinci minute pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Transferați cookie-urile în grătar pentru a se răci complet. Repetați, coaceți al doilea lot pe foaia de copt rece, până când se utilizează tot aluatul. Păstrați cookie-urile răcite într-un recipient sigilat timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista