Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten Din Cereale Integrale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu fulgi de ovăz fără Gluten din cereale integrale. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă este plăcută de 79 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, in măcinat, făină de ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), Biscuiți Cu Ciocolată (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal), și Fursecuri Cu Amprentă (Fără Cereale, Paleo, Primar, Fără Gluten, Goluri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina de sorg, făina de ovăz, inul măcinat, sarea, praful de copt, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și cuișoarele măcinate. În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, combinați untul și zaharurile. Cremă la viteză medie până se formează pastă groasă, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului.
Adăugați oul și vanilia. Porniți mixerul la viteză medie și amestecați până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul. Răzuiți partea inferioară și partea laterală a mixerului.
Se amestecă timp de 1 minut suplimentar. Opriți mixerul.
Adăugați ingrediente uscate și ovăz.
Se amestecă până se formează aluat gros, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul.
Adăugați chipsuri de ciocolată. Porniți mixerul la scăzut.
Se amestecă până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Folosind o măsură de lingură, aruncați linguri de aluat pe foaia de copt pregătită, 24 pe foaie. Apăsați ușor aluatul cu palma pe mână, dar nu aplatizați fursecurile.
Coaceți câte 1 tavă până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește timp de cinci minute pe tava de copt.
Transferați cookie-urile în grătar pentru a se răci complet. Repetați, coaceți al doilea lot pe foaia de copt rece, până când se utilizează tot aluatul. Păstrați cookie-urile răcite într-un recipient sigilat timp de până la 1 săptămână.