Biscuiți cu fulgi de ovăz de țară într-un borcan
Biscuitul cu fulgi de ovăz de țară într-un borcan este un desert fără lactate . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână nuci, fulgi de ciocolată semidulce, zahăr brun și alte câteva ingrediente, le puteți face. 104 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de sud cu 7 straturi într-un borcan Mason , Pui de cartofi de țară și cutie de bere, Legume de țară cu usturoi prăjit .
Instrucțiuni
Folosind un borcan de 1 litru sau 1 litru, stratificați ingredientele în ordinea dată. Împachetați borcanul după fiecare adăugare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Într-un castron mediu, cremă împreună 3/4 de cană de unt moale, cu 2 ouă și 1 linguriță de vanilie.
Adăugați întregul conținut al borcanului și amestecați cu mâna până se omogenizează. Puneți aluatul prin grămadă de linguri pe o foaie de prăjituri nepregătită.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit.