Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz De Floarea Soarelui

Cookie-urile de fulgi de ovăz de floarea-soarelui ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Din Semințe De Floarea Soarelui Acoperite Cu Ciocolată, Fulgi De Ovăz Ciocolată Bucată De Semințe De Floarea Soarelui Cookie-Uri, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz De Floarea Soarelui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună zahărul alb, zahărul brun și untul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul cremos până se omogenizează.
Se amestecă ovăzul laminat și semințele de floarea soarelui. Se amestecă nuca de cocos, dacă se dorește. Aruncați aluatul îngrămădind lingurițe pe foi de fursecuri unsuroase. Lăsați loc pentru răspândire.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până când prăjiturile încep să se rumenească în jurul marginii. Lăsați cookie-urile să se stabilească câteva minute pe foaie înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.