Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun
O porție conține 201 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de ovăz cu zahăr brun ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Brun-Fulgi De Ovăz, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. În vasul unui mixer electric (sau folosind un mixer manual) bateți împreună untul și zahărul brun până devin pufoase. Bate în vanilie.
Adăugați ouă, pe rând, răzuind vasul după fiecare.
Amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați-l în amestecul de cremă în 2 până la 3 loturi, amestecându-l până când se combină.
Se amestecă ovăzul până se combină.Folosiți lingura de biscuiți de dimensiunea preferată (sau o lingură obișnuită) pentru a arunca porții de aluat pe o foaie de biscuiți ușor unsă, distanțându-le la câțiva centimetri distanță.
Coaceți timp de 12-13 minute sau până se întunecă și se mestecă. Dacă doriți o prăjitură mai crocantă, gătiți puțin mai mult!
Adăugați 1/2 cană de nuci tocate mărunt în amestecul de făină dacă doriți o aromă de nuci și o crocantă.