Fulgi de ovăz Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 308 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână praf de copt, stafide, lapte degresat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Portocalii, și Biscuiți Cu Cremă De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Combinați stafidele și apa fierbinte într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Se scurge bine.
4
Așezați nucile pecan într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 350 timp de 4 până la 6 minute sau până se prăjește ușor, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați ovăzul în tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți la 400 timp de 5 până la 6 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Combinați nuci pecan, ovăz, zahăr granulat și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
10
Tăiați 1/3 cană untoasă întinsă în amestec de ovăz cu un blender de patiserie sau furculiță până se sfărâmă. Se amestecă împreună stafidele, 3/4 cană de zară și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12
Înveliți tigaia cu jeleu cu spray de gătit. Întoarceți aluatul pe tigaie. Formați aluatul într-un cerc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți la 400 timp de 15 până la 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Periați cu 1 lingură. unt răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului
15
Lăsați să se răcească 10 minute.
16
Se amestecă împreună zahăr pudră și 2 linguri. zară până se omogenizează; stropiți peste scone.