Biscuiți Cu Fructe De Pădure
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Biscuiții cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, fructe de pădure, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Fructe De Pădure, Biscuiți cu fructe de pădure și smântână, și Biscuiți Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament și puneți-le deoparte.
Combinați făina, guma de xantan, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron mare.
Transferați câteva linguri din acest amestec de ingrediente uscate într-un castron mic și adăugați fructele de pădure congelate. Aruncați pentru a acoperi fructele de pădure și puneți deoparte bolul mic.
În vasul mare cu ingredientele uscate, adăugați untul tăiat cubulețe.
Tăiați-l până când untul seamănă cu bucăți de mazăre acoperite cu făină. Puteți folosi fie un tăietor de patiserie, fie două cuțite și să vă prefaceți că tăiați friptura cu ele din nou și din nou.
Adăugați laptele în amestecul de ingrediente uscate / unt și amestecați pentru a combina. Aluatul se va uni. Odată ce aluatul s-a reunit, adăugați fructele de pădure în aluat și pliați-le ușor până când sunt distribuite uniform. Manipulați-l cât mai puțin posibil pentru a împiedica untul să se topească în mâini, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți-l într-un dreptunghi gros de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați aluatul în 8 triunghiuri.
Transferați triunghiurile pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament, la câțiva centimetri distanță.
Periați cu puțin lapte și presărați cu puțin zahăr, dacă doriți.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când biscuiții se umflă și se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Biscuiți Cu Fructe De Pădure
Pe un shoestring: 42 buc. pe scone
Dacă l-ați cumpărat: 1,75 USD pe scone (înghețat)
Din cartea fără Gluten pe un pantof de Nicole Hunn. Retipărit prin aranjament cu Da Capo pe tot parcursul vieții, membru al Grupului Perseus Books. Copyright 2011