Biscuiți Cu Dovleac Condimentat
Biscuiții cu dovleac condimentat sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, condimente de plăcintă cu dovleac, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Lapte De Dovleac Condimentat, Biscuiți cu dovleac condimentat cu unt de arțar, și mini-biscuiți fulgi cu unt de dovleac condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se răcește 10 minute.
Combinați zeama și mierea, amestecând cu un tel până se omogenizează bine; adăugați dovleac conservat.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi (ca și cum ați plia o bucată de hârtie pentru a se potrivi într-un plic). Reroll aluat într-un (1/2-inch-grosime) 9 x 5inch dreptunghi; praf de top de aluat cu faina. Îndoiți aluatul transversal în treimi; rulați ușor sau bateți la o grosime de 3/4 inch.
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inci pentru a forma 14 runde de aluat.
Așezați rondele de aluat, la o distanță de 1 inch, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute pe rafturi de sârmă.