Biscuiți Cu Dovleac Condimentat

Biscuiți Cu Dovleac Condimentat
Biscuiții cu dovleac condimentat sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, condimente de plăcintă cu dovleac, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Lapte De Dovleac Condimentat, Biscuiți cu dovleac condimentat cu unt de arțar, și mini-biscuiți fulgi cu unt de dovleac condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, praful de copt, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați zeama și mierea, amestecând cu un tel până se omogenizează bine; adăugați dovleac conservat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Lapte BătutLapte Bătut
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi (ca și cum ați plia o bucată de hârtie pentru a se potrivi într-un plic). Reroll aluat într-un (1/2-inch-grosime) 9 x 5inch dreptunghi; praf de top de aluat cu faina. Îndoiți aluatul transversal în treimi; rulați ușor sau bateți la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
8
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inci pentru a forma 14 runde de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
9
Așezați rondele de aluat, la o distanță de 1 inch, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista